O nas Zobje imajo velik vpliv tudi na
splošno zdravje in dobro počutje.
Hkrati so okras našega obraza
in naše ogledalo.
Zobozdravstvena ordinacija DUA DENT Tolmin

Zakaj izbrati nas?

Zaradi vaše in naše individualnosti, ki se dopolnjujeta in vodita k istemu cilju.
Individualni pristop je nekaj neotipljivega in vendar globoko osebnega. Gre za odnos med zobozdravnikom in pacientom v obojestransko korist. Zobozdravnik je najprej človek, a hkrati veliko ve o zobozdravstvu, zdravju, morali in etiki. Pacient je človek, ki znanje zobozdravnika potrebuje in uporablja, ter vzpodbuja in nadgrajuje. Finančni motiv je za oba udeleženca sekundarnega pomena.

Naše poslanstvo

Menimo, da je na področju zobozdravstva izobraževanje nekaj, v kar je potrebno vlagati na dnevni bazi. Pravo mero samozavesti in mirnosti pri opravljanju dela dosegamo z dobro strokovno podporo. V naši ordinaciji je strokovnost vrednota, ki jo redno plemenitimo. Osredotočamo se na to, da je za vas dobro le najboljše, zato izbiramo le najbolj kakovostne ter inovativne materiale in pripomočke. Zavedamo se, da je predvsem prijaznost ključnega pomena pri gradnji vaše izkušnje z našo ordinacijo, zato ji posvečamo velik pomen.

Z veseljem se bomo posvetli vašim željam in skupaj zasnovali želeno stanje ter tako poustvarili srečo in nasmeh na vašem in našem obrazu.

 

Sodelujemo z različnimi strokovnjaki iz področij povezanih z zobozdravstvom in sicer:

K zobozdravniku brez strahu in bolečin - zobna ordinacija DUA DENT